VSHOP.DK i Euroman

13.09.2012 0 Af Allan Vincentz


Euroman har i mange år været et favorit magasin for mig. I perioder har jeg haft abonnement, andre perioder har jeg bare købt det i løssalg indimellem. Et magasin, som jeg nyder at læse hver eneste gang. Jeg synes det er et magasin, der har den helt rette balance mellem mode, lir, gadgets og længere artikler. Og til mænd vel at mærke!

Det har været en travl sommer for mig, uden så meget ferie, men med masser af gode udfordringer på arbejdet. Da vi tog på ferie til Grækenland sidst i august, havde jeg ikke mindre end 3 numre af Euroman med. Jeg tyggede dem igennem med stor fornøjelse, og allerede da jeg var nået midt igennem første nummer – juli nummeret, fik jeg en dejlig overraskelse.

Sørme om ikke der var en lille anbefaling til at købe årets beachvolley net i min lille fritidsbiks, VSHOP.DK – og så er det oven i købet den dyreste model der er anbefalet. Ikke dårligt – det er jo en omtale, der ikke kan købes for de små penge jeg har til rådighed til at markedsføre VSHOP.DK. Og mon ikke det har givet en ekstra besøg eller tre. Det tror jeg i hvert fald, og om ikke andet så voksede jeg lige lidt, da jeg så det. Den ryger direkte i “scrapbogen” 🙂