Så er det bogtid

Så er det bogtid

20.03.2017 0 Af Allan Vincentz

For noget tid siden blev jeg spurgt om jeg ville være med i Jacob Kildebogaards bog Onlinevangelisterne. Spøjst navn tænker du? Det vil jeg egentligt give dig ret i! Bogen består kort sagt af 100 gode råd om at sælge mere på nettet – fra 100 håndplukkede personer indenfor dansk e-handel. Om vi så ligefrem er en form for evangelister, se det er måske liiiiige lidt højravende efter min mening. Ikke desto mindre, så er jeg sikker på at du kan huske navnet nu: Onlineevangelisterne!

Jeg sagde ja til at deltage i bogen ud fra en holdning om at når man er dybt engageret i involveret i det brede emne e-handel, så har man også en form for forpligtigelse til at dele sin viden – eller udtrykke sin holdning. Med 7 – snart 10 webshops i bagagen (mere om det i et senere indlæg), så synes jeg naturligvis jeg har noget at bidrage med.

Indlægget fra hver person er relativt kort, og for mit vedkommende kunne det nok have stukket i alle retninger. Specielt fordi jeg jo har beskæftiget mig med stort set alle aspekter af e-handel, over tid. Min helt store kæphest har dog altid været kunden, og derfor valgte jeg at skrive et indlæg i kategorien ”Godt Købmandsskab”. Et indlæg der handler om at vinde kunden ved at overgå kundens forventninger. Du får ikke indlægget her, men må stikke ind og købe bogen. Jeg har læst den, og jeg lover dig til gengæld at den er alle pengene værd, og lidt til!

Bogen har fået god opmærksomhed på den første uges tid, og jeg har da også fået lidt beskeder og anerkendende nik helt hernede i Singapore.

En god ven i mit netværk bemærkede i forbindelse med bogens udgivelse, at jeg nu også er blevet udgivet ”på skrift”. Der kunne jeg jeg jo så bare sige, jaja, det har jeg da prøvet før. Det er rent faktisk tilfældet, idet jeg jo var med i Martins Frederiksens og Louise Byg Kongsholms bog Cross Channel. Der var jeg featuret med billede, omtale af Matas casen m.v. En glimrende bog, der i mellemtiden er blevet fulgt op of Cross Channel 2, og rygterne vil vide at der er mere på vej fra forfatterne senere i 2017, så hold lige øje med det også!