Ny blog fra Allan Vincentz

02.08.2012 0 Af Allan Vincentz

Hvorfor laver Allan Vincentz en blog? Hvad handler den omå Og er den interessant at læse? Det er vel nok de spørgsmål der popper op, når man lander her første gang.

Hvorfor?
Som alle andre, der har en blog, så har jeg noget på hjerte. Oven i det, så vil jeg gerne dele det med andre. Måske for at give stof til eftertanke, måske for at inspirere, måske blot for at man kan læse lidt om hvad jeg går rundt og laver.

Hvad kommer bloggen til at handle om? 
Well, der gives nok ingen garantier for at indholdet bliver 100% strømlinet, og kun holder sig inden for et enkelt emne. Dog vil bloggen helt sikkert afspejle de ting jeg går og roder med rent erhvervsmæssigt. Så mon ikke E-handel E-commerce, i skrivende stund i Matas-regi, vil fylde en del. Det tror jeg. Men måske også med små afstikkere. Og så må vi se hvad tiden  bringer.

Er den interessant at læse?
Det kommer helt an på hvad du interesserer dig for. Og om jeg forstår at gøre indholdet interessant for dig. For mig bliver indholdet interessant, og kan jeg finde ud af at formidle det på en god måde, så håber jeg også at den bliver interessant for dig. Det vil være målet. Have fun 🙂